Zuid-Ame­ri­kaan­se rump­steak­sa­la­de

(18)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 18

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Sla over vier borden verdelen. Maïs en kidneybonen laten uitlekken en over sla verdelen. Tomaatjes schoonmaken, halveren en over sla verdelen. In koekenpan margarine verhitten. Rumpsteak in 4-5 min. rosé bakken, halverwege keren. Steak met kruiden (uit verpakking) bestrooien. Steak 2 min. afgedekt laten rusten. Dressing over salade sprenkelen. Steak in reepjes snijden en over salade verdelen. Met tortillachips garneren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 550 kcal
  • eiwit 46 g
  • koolhydraten 38 g
  • vet 23 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 12-13

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.