Aard­ap­pel-to­nijnome­let en Ita­li­aan­se groen­ten

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 420 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(22)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 22

Ingrediënten

Keukenspullen
  • quichevorm doorsnede ca. 26 cm, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 200 °C voorverwarmen. Tonijn laten uitlekken en in stukjes verdelen. Ui en knoflook pellen en fijnsnijden. Zongedroogde tomaten in stukjes snijden. In kom eieren, melk, zout en peper naar smaak loskloppen. In koekenpan olie verhitten en dobbeltjes met ui en knoflook ca. 4 min. bakken. Tonijn en gedroogde tomaatjes erdoor scheppen. Geheel door ei mengen en in quichevorm overdoen. Omelet in midden van oven in ca. 20 min. bakken tot bovenkant bijna droog is. Groenten volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Omelet met groenten serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 420 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 31 g
  • vet 16 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 10-11

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.