Spa­ghet­ti met wok­groen­te en gei­ten­kaas

(18)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 18

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit olie in hapjespan, pers de knoflook erboven uit en fruit zachtjes. Voeg de groente en oregano toe, verkruimel de bouillontablet erboven en verhit al omscheppend 5 min. Rasp de kaas. Schep de spaghetti op borden. Verdeel de groente en kaas erover.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 630 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 69 g
  • vet 25 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 10-11

Spaghetti met wokgroente en geitenkaas

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spa­ghet­ti met wok­groen­te en gei­ten­kaas

1
1
  • 400 g volkoren spaghetti
  • 2 el olijfolie
  • 3 tenen knoflook

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit olie in hapjespan, pers de knoflook erboven uit en fruit zachtjes.

2
2
  • 750 g Italiaanse wokgroente
  • 2 el gedroogde oregano
  • 1 groentebouillontablet
  • 200 g geitenkaas

Voeg de groente en oregano toe, verkruimel de bouillontablet erboven en verhit al omscheppend 5 min. Rasp de kaas.

3
3

Schep de spaghetti op borden. Verdeel de groente en kaas erover.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.