No­ten­rijst met groen­ten in krui­den­saus

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 21

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en in 8 min. beetgaar koken. In koekenpan margarine verhitten en worstjes bruin en gaar bakken. In steelpan 200 ml water koken. Al roerend met garde sauspoeder erdoor mengen tot saus gebonden is. Saus 2 min. zachtjes laten doorkoken. Tomaten wassen en 1 min. met saus meewarmen. Broccoli door saus met tomaten scheppen. Met rijst en worst serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 620 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 50 g
  • vet 36 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 10-11

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.