Krin­kel­pas­ta met kreu­kel­groen­te en bal­le­tjes

(6)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 6

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Fussili volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui en knoflook pellen en fijnsnijden. In braadpan olie verhitten. Ui en knoflook 3 min. zachtjes fruiten. Gehaktballetjes toevoegen en nog 5 min. bakken. Groenten laten uitlekken. Sugo en groenten bij gehaktballetjes voegen en geheel zachtjes verwarmen. Fusilli met saus serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 900 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 76 g
  • vet 43 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 10-11

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.