Pas­ta met kal­koen

(34)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 34

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bewaar bij het afgieten van de pasta wat kookvocht. Kook de broccoliroosjes in ruim water met zout in 5-7 minuten met de deksel op de pan beetgaar. Giet de broccoli af en houd die warm. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olie en laat hierin op laag vuur de ansjovis smelten. Schep de reepjes kalkoen erbij en bak ze al omscheppend op hoog vuur in 10 minuten tot ze goudbruin en gaar zijn. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Schep in een grote schaal de pasta om met het kookvocht, de rest van de olie, de broccoli en de kalkoen. Schep de pasta in een schaal, verdeel de rucola erover en bestrooi het geheel met stukjes danish blue en (versgemalen) zwarte peper naar smaak.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 615 kcal
  • eiwit 44 g
  • koolhydraten 56 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.