Fu­sil­li met sper­zie­bo­nen en to­nijn

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 810 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 4 uur wachten
(18)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 18

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tonijn in 4 uur op kamertemperatuur laten ontdooien. Tonijn droogdeppen. Fusilli volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Ansjovis afgieten en in stukjes snijden. Tomaten afgieten en in stukjes snijden. In pan sperziebonen volgens gebruiksaanwijzing koken. In koekenpan 3 el zonnebloemolie verhitten en tonijnsteaks in 7 min. aan beide zijden bruin bakken. Met zout en peper bestrooien. Aan sperziebonen 2 el olie, tomaten en ansjovis toevoegen en verwarmen. Naar smaak peper toevoegen. Fusilli met sperziebonenmengsel mengen en over vier borden verdelen. Tonijn op pasta leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 810 kcal
  • eiwit 41 g
  • koolhydraten 87 g
  • vet 33 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 08-09

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.