Oos­ter­se mie

(33)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 33

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en bak het nasi-bamivlees rondom bruin. Voeg de groenten toe en roerbak 4 min. Voeg de boemboe en het water toe en laat het geheel 3 min. koken. Giet de mie af en verdeel over borden. Verdeel het groentenmengsel erover en bestrooi met pinda's. Serveer de kroepoek bij de mie.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 765 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 76 g
  • vet 37 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 08-09

Oosterse mie

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oos­ter­se mie

1
1
  • 300 g mienestjes
  • 4 el zonnebloemolie
  • 300 g nasi-bamivlees

Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en bak het nasi-bamivlees rondom bruin.

2
2
  • 400 g Chinese roerbakmix
  • 100 g boemboe sajoer tjampoer
  • 200 ml kraanwater

Voeg de groenten toe en roerbak 4 min. Voeg de boemboe en het water toe en laat het geheel 3 min. koken. Giet de mie af en verdeel over borden.

3
3
  • 4 el ongezouten pinda's
  • 1 zak kroepoek

Verdeel het groentenmengsel erover en bestrooi met pinda's. Serveer de kroepoek bij de mie.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.