Knap­pe­ri­ge ap­pelkwark

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 4 personen
3 17

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • ijscoupes

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd in blokjes. Verdeel de kwark over de ijscoupes. Schenk voorzichtig het diksap erover.
  2. Leg de appelstukjes op het diksap.
  3. Meng de kwark met het diksap. Schep de kwark op de appel en garneer met de muesli.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 285 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 50 g
  • vet 3 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 08-09

Knapperige appelkwark

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Knap­pe­ri­ge ap­pelkwark

1
1
  • 4 appels
  • 250 ml kwark
  • 4 el diksap appel-blauwe bes

Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd in blokjes. Verdeel de kwark over de ijscoupes. Schenk voorzichtig het diksap erover.

2
2

Leg de appelstukjes op het diksap.

3
3
  • 250 ml kwark
  • 6 el diksap appel-blauwe bes
  • 8 el krokante muesli

Meng de kwark met het diksap. Schep de kwark op de appel en garneer met de muesli.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.