Ti­la­pia met ba­si­li­cum­saus

(38)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 38

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In koekenpan 3 el olie verhitten en a-partjes volgens gebruiksaanwijzing bruin en gaar bakken. In pan sperziebonen in 8-10 min. beetgaar koken. In andere koekenpan 3 el olie verhitten en tilapia in 8 min. aan beide zijden bakken. Met zout en peper bestrooien. Met staafmixer van rest van olie, basilicum (4 blaadjes achterhouden) en crème fraîche saus maken. Vis over borden verdelen en basilicumsaus erop schenken. Met a-partjes en bonen serveren. Vis met saus met basilicumblaadje garneren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 785 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 51 g
  • vet 53 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 08-09

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.