To­scaan­se ge­vul­de fi­let met knof­look­spi­na­zie

(10)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 10

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In pan op zacht vuur spinazie laten ontdooien. Ui en knoflook pellen en snipperen. In koekenpan 2 el olie verhitten en ui en knoflook fruiten. Spinazie laten uitlekken, aan knoflookmengsel toevoegen en door en door verwarmen. Met zout en peper op smaak brengen. In koekenpan met anti-aanbaklaag rest van olie verhitten en Toscaanse filets in 4 min. gaar bakken. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing verwarmen en olijvenplakjes erdoor roeren. Filets met spinazie en puree serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 500 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 45 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 06-07

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.