Kip­pen­ra­gout met cham­pig­nons en bos­uit­jes

(41)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 41

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Van 3 el olie, azijn, zout en peper sladressing kloppen. Dressing met sla mengen. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Bosuitjes in ringen snijden. In pan rest van olie verhitten en champignons 5 min. bakken. Ragout toevoegen en mee verwarmen. Ragout op smaak brengen met zout en peper en met rijst en salade serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 590 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 66 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 06-07

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.