Krui­di­ge wor­tel­stamp­pot met vis

(45)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 45

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappels schillen, in stukken snijden en in 20 min. gaar koken. Wortels schillen en in plakjes snijden. In pan 2 el margarine verhitten en wortels afgedekt in 15 min. gaar stoven. Op smaak brengen met zout en peper. In koekenpan 3 el van margarine verhitten en vis aan beide zijden 4 min. bakken. Aardappels afgieten. Melk in magnetron verhitten. Aardappels en wortels tot stamppot stampen. Aardappelkruiden (2 el achterhouden) en rest van margarine door stamppot roeren. Met rest van aardappelkruiden garneren en met vis serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 485 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 53 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 06-07

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.