Pad­den­stoe­len­muf­fins met vruch­ten en room­ijs

  • nagerecht
  • 4 personen
  • 315 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 18 min. wachten
(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
4 21

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cocktailprikkers

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 200 °C voorverwarmen. Abrikozen in stukjes snijden, 4 abrikozen apart houden. Banaan pellen en fijnprakken. Muffinmix in beslagkom doen. Eieren boven kom breken. Boter, banaan en 50 ml water toevoegen. Met mixer op de hoogste stand gedurende 1 minuut tot beslag kloppen. Abrikozen toevoegen en doorroeren. Vormpjes (uit pak) voor 2/3 met beslag vullen. Muffins in 18 min. in oven bakken. Van 4 muffins (rest wordt voor nagerecht niet gebruikt) kapje afsnijden. Op elke muffin bolletje ijs leggen en met kapje afdekken. Abrikozen halveren en helften met cocktailprikker op cakejes vastzetten. Direct serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 315 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 40 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 06-07

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.