Chi­li­kip met ge­roos­ter­de aard­ap­pe­len

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 615 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 35 min. wachten
(42)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 42

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 180 °C voorverwarmen. Aardappels schoonboenen en in partjes snijden. Uien en paprika's schoonmaken en in grove stukken snijden. Knoflook boven olie uitknijpen. Op bakplaat aardappels, uien en paprika uitspreiden en met knoflookolie besprenkelen. In hoek van bakplaat kipschotel zetten of kipschotel op ovenrooster plaatsen. Bakplaat (en evt. ovenrooster) in oven schuiven en kip en aardappels 35 min. bakken tot kip gaar is en aardappels goudbruin. Aardappels en groenten af en toe omscheppen. Sla in schaal doen en met dressing besprenkelen. Kip met aardappels en sla serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 615 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 48 g
  • vet 33 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 06-07

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.