Wor­tel­tjes met ver­se gem­ber

(35)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 35

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Breng een grote pan met water aan de kook. Schrap de peentjes en snijd ze in stukken van vier centimeter. Kook de wortels 4 minuten in ruim kokend water met wat zout beetgaar. Laat ze uitlekken in een vergiet en spoel ze met koud water af. Verhit de boter in een grote koekenpan en voeg de wortels, honing en gemberwortel toe. Bak de worteltjes al omscheppend 2 minuten. Voeg zout en (versgemalen) peper naar smaak toe en strooi er het sesamzaad over. Lekker bij gebakken vis.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 55 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 4 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.