To­nijn­piz­za

(34)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 34

Ingrediënten

Handig als boodschappenlijstje
of om online te bestellen

Bereiden

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Breng een pan met water aan de kook. Beleg de pizza met tonijn, driekwart van de uiringen, olijven en de helft van de tijm. Bak de pizza in het midden van de oven in 10 minuten af. Kook de sperziebonen in ruim water in 7-8 minuten beetgaar. Giet ze af en spoel ze met koud water na. Snijd de rest van de uiringen heel fijn. Schep de sperziebonen om met de tomaat en de fijngesneden ui. Breng het geheel op smaak met citroensap, de rest van de tijm, zout, (versgemalen) peper en olie. Snijd de pizza in kwarten en leg ze op borden. Serveer de sperziebonensalade er apart bij.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 720 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 88 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.