Hol­land­se boe­ren­kool­stamp met pic­ca­lil­ly

(57)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 2 personen
3 57

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Haal de rookworst en het ontbijtspek uit de verpakking. Snijd de rookworst in de lengte in vier plakken. Verhit de grillpan en gril de plakken rookworst en het ontbijtspek op hoog vuur tot er een mooi grillmotiefontstaat. Laat even uitlekken op keukenpapier. Haal de boerenkool uit de verpakking en verdeel 'm over twee borden. Verwarm de borden met boerenkool één voor één in de magnetron 2 minuten op vol vermogen (700 watt). Maak een kuiltje in de stamppot en schep er een lepel piccalilly in. Leg de gegrilde worst en het spek op de boerenkool en bestrooi het geheel met wat zilveruitjes. Serveer direct.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 413 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 20 g
  • vet 31 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.