To­ma­ten-groen­te­soep met tofu

(68)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 68

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit de olie in een wok en roerbak de tofureepjes 1 minuut. Voeg de wokgroenten toe en roerbak 2-3 minuten. Schep de tomatenblokjes met vocht door de groenten, verkruimel de bouillontabletten erboven en voeg 1 liter water toe. Breng de soep al roerend aan de kook en laat hem nog 5 minuten op laag vuur doorkoken. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de soep met de geraspte kaas en het stokbrood.

Tip:

Liever met vlees? Vervang de tofu door reepjes gerookte kip

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 430 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 42 g
  • vet 20 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.