In­di­a­se tofu­cur­ry met krui­den­rijst

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht 4 personen
3 16

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de tofu in blokjes en de chinese kool in repen. Snijd de champignons in plakjes.
  2. Verhit de olie in een wok of braadpan en bak de tofu. Voeg de kool en champignons toe en bak 5 minuten mee. Voeg de saus toe en laat 5 min. verwarmen.
  3. Snijd de koriander fijn en roer door de rijst. Serveer de rijst met de curry.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 720 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 93 g
  • vet 28 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 04-05

Indiase tofucurry met kruidenrijst

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In­di­a­se tofu­cur­ry met krui­den­rijst

1
1
  • 400 g witte rijst
  • 1 Chinese kool
  • 250 g champignons

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de tofu in blokjes en de chinese kool in repen. Snijd de champignons in plakjes.

2
2
  • 3 el zonnebloemolie
  • 510 g Tikka Masala roerbaksaus
  • 375 g tofu

Verhit de olie in een wok of braadpan en bak de tofu. Voeg de kool en champignons toe en bak 5 minuten mee. Voeg de saus toe en laat 5 min. verwarmen.

3
3
  • 25 g koriander

Snijd de koriander fijn en roer door de rijst. Serveer de rijst met de curry.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.