Pas­ta met to­nijn-kap­per­tjes­saus

(59)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 59

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Macaroni volgens gebruiksaanwijzing koken. Winterpenen schillen en grof raspen. Schil van citroen raspen. Citroen uitpersen. Van 3 el olie, 1 el citroensap (rest wordt niet gebruikt), citroenrasp, zout en peper dressing roeren. Wortel met dressing mengen. Uien en knoflook pellen en snipperen. Romaatjes halveren. In pan rest van olijfolie verhitten en ui en knoflook fruiten. Tonijn laten uitlekken, toevoegen en 2 min. meeverwarmen. Kappertjes en romaatjes toevoegen en nog eens 2 min. meeverwarmen. Met zout en peper op smaak brengen. Macaroni met tonijnmengsel mengen. Met wortelsalade serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 530 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 04-05

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.