Ta­gli­a­tel­le met zalm en fruits de mer

(38)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 38

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en peper fijnsnijden. Knoflook pellen en snipperen. Zalm in stukjes snijden. Stoomgroenten volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In braadpan knoflook en rode peper in olie fruiten. Fruits de mer, zalm en room toevoegen en door en door verwarmen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Saus met tagliatelle mengen en met groenten serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 670 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 79 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 04-05

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.