Pes­to­sa­la­de op zelf­ge­bak­ken to­ma­ten­brood

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 970 kcal voedingswaarden
    • 1 u. 25 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(29)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 29

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Brooddeeg met 300 ml water bereiden en afgedekt 30 min. laten rijzen. Van deeg plat rond brood vormen en nogmaals 30 min. laten rijzen. Oven op 225 ºC voorverwarmen. Brood 20 min. in midden van oven bakken. Tomaten in partjes snijden. Mozzarella in plakjes snijden. Paprika's laten uitlekken en in reepjes snijden. Warm brood horizontaal halveren en beide broodhelften met pesto (2 el pesto achterhouden) besmeren. Rucola, tomaat, paprika en mozzarella over brood verdelen. Met rucola bestrooien. Dressing roeren van 2 el pesto, olie en azijn. Dressing over salade sprenkelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 970 kcal
  • eiwit 40 g
  • koolhydraten 90 g
  • vet 51 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 04-05

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.