Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer, daarom werkt deze site niet optimaal.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.

Pad­den­stoe­len­ri­sot­to met spi­na­zie

(517)waardeer
Een lekker italiaans recept. Het hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: olijfolie, ui, risottorijst, groentebouillon, kookroom light, kastanjechampignons, verse spinazie en Grana Padano Italiaans hoofdgerecht 4 personen 590 kcal
4 517

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie

Bereiden

1. Verhit 2 el olie in een hapjespan. Voeg de ui toe en fruit 1 min. Doe de rijst erbij en bak 2 min. mee tot de korrels glazig zijn. Voeg de helft van de bouillon toe en roer tot deze is opgenomen. Voeg de rest van de bouillon toe en kook de rijst in 15-20 min. zachtjes gaar. Voeg na 10 min. de kookroom toe.

2. 2. Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Bak de champignons in 4 min. bruin. Voeg de spinazie in gedeelten toe en laat al omscheppend slinken.

3. Schep de champignons en spinazie met de helft van de kaas door de risotto. Voeg peper toe. Schep de risotto op 4 borden en bestrooi met de rest van de kaas.

video

Pad­den­stoe­len­ri­sot­to met spi­na­zie

Receptvideo - 03:13 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • Energie 590 kcal
  • Eiwit 25 g
  • Vet 24 g
  • Koolhydraten 66 g
Tags