Bit­ter­koek­jes­na­ge­recht van rijst­melk

(23)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 4 personen
3 23

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bitterkoekjes in stukjes snijden. Van rijstdrank en puddingpoeder een dunne vla maken. Stukjes bitterkoekjes erdoor scheppen. Pudding over vier schaaltjes verdelen en in koelkast in ca. 1 uur iets laten opstijven. Schaaltjes met toef slagroom en karamello's garneren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 305 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 52 g
  • vet 9 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 02-03

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.