Oos­ter­se kip tan­door­i

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 795 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 5 min. wachten
(53)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 53

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kipfilet in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Kip in 4 min. al omscheppend bruin bakken. Shoarmabroodjes volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Wokgroente aan kip toevoegen en 5 min. meebakken. Tandoorisaus toevoegen en door en door heet laten worden. Peterselie fijnknippen. Tandoori in vier grote kommen of diepe borden scheppen. Garneren met lepel crème fraîche en met peterselie bestrooien. Met broodjes serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 795 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 82 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 02-03

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.