Lauw­war­me pas­ta­sa­la­de met mos­terd­dres­sing

(77)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 77

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Farfalle volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Kipfilet in blokjes snijden. In koekenpan margarine verhitten en kipfilet in 8 min. gaar en bruin bakken. Appels wassen, in vieren snijden, klokhuis verwijderen en in plakjes snijden. Zure room met mosterd losroeren. Pasta met zure room, appels en kip mengen. Met zout en peper op smaak brengen. Sla over vier borden verdelen. Pasta erover verdelen. Met walnoten garneren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 765 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 86 g
  • vet 31 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 52-01

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.