Rijst met vis­ra­gout

(62)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 62

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Zilvervliesrijst volgens gebruiksaanwijzing gaar koken. Prei in ringen snijden en wassen. Peen schrappen en in blokjes snijden. Peen in ca. 5 min. beetgaar koken. In pan margarine verhitten. Prei ca. 3 min. bakken. Bloem toevoegen en doorroeren. Soja cuisine en 400 ml water toevoegen en roeren tot een gebonden saus ontstaat. Bouillonblokje, garnalen en kabeljauw toevoegen en ca. 4 min. zachtjes verwarmen. Kabeljauw tijdens het verwarmen kleiner maken. Met zout en peper op smaak brengen. Rijst over vier borden verdelen en ragout erover verdelen. Met gekookte peen serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 715 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 98 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 52-01

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.