Spruit­jes­taart met ve­ge­ta­ri­sche worst

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 565 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(131)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 131

Ingrediënten

Keukenspullen
  • lage taartvorm, doorsnede 26 cm, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 200 °C voorverwarmen. Deeg volgens gebruiksaanwijzing laten ontdooien. Spruiten schoonmaken en in ca. 7 min. beetgaar koken. Afgieten en laten uitlekken. Ui pellen en snipperen. Rookworst in plakjes snijden. Eieren met koffiemelk, mosterd, zout en peper loskloppen. Met 2/3 van kaas mengen. Ingevette vorm met deeg bekleden. Bodem met vork inprikken en met bloem bestrooien. Spruiten, worst en ui over bodem verdelen. Eimengsel erover schenken. Met rest van kaas bestrooien. Taart in midden van oven in ca. 25 min. gaarbakken. Lekker met frisse salade van geraspte wortel en bleekselderij.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 565 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 29 g
  • vet 40 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 52-01

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.