Stamp­pot met ro­de ui en fi­let­lap­jes

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 17

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappels schillen, wassen, in stukken snijden en met zout in ca. 20 min. gaarkoken. Uien pellen en in ringen snijden. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. In braadpan 3 el margarine verhitten. Vlees aan beide kanten dichtschroeien. Warmtebron lager zetten en filetlapjes in 10 min. aan beide zijden bruin en gaar bakken. Filetlapjes met zout en peper bestrooien. In grote koekenpan 2 el margarine verhitten. Uien en paprika toevoegen en ca. 5 min. zachtjes bakken. Aardappels afgieten en er met melk puree van maken. Uimengsel door puree scheppen en met zout en peper op smaak brengen. Stamppot over vier borden verdelen en met varkensfiletlapjes serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 545 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 52-01

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.