Oos­ter­se mie met pak­soi

(49)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 49

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de champignons in vieren, was de paksoi en snijd in stukken. Verhit de olie in een wok.
  2. Roerbak de reepjes tofu 3 minuten. Voeg daarna de woksaus toe en verwarm. Verdeel de mie over de borden en schep het groente-tofumengsel erop.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 630 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 69 g
  • vet 26 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 52-01

Oosterse mie met paksoi

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oos­ter­se mie met pak­soi

1
1
  • 300 g fijne mienestjes
  • 250 g kastanjechampignons
  • 1 paksoi
  • 3 el zonnebloemolie

Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de champignons in vieren, was de paksoi en snijd in stukken. Verhit de olie in een wok.

2
2
  • 400 g tofu
  • 6 el woksaus teriyaki-honing

Roerbak de reepjes tofu 3 minuten. Voeg daarna de woksaus toe en verwarm. Verdeel de mie over de borden en schep het groente-tofumengsel erop.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.