Oos­ter­se spa­ghet­ti

Laat het de Italianen niet horen, maar wij zijn fan van dit recept!

(109)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Laat het de Italianen niet horen, maar wij zijn fan van dit recept! 4 personen
3 109

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snipper de ui fijn. Verhit in een wok de olie en fruit hierin de ui tot deze begint te verkleuren. Snijd de worteltjes in plakjes. Schep de boemboe, prei en wortel erbij. Wok op hoog vuur de groenten al omscheppend in 5-7 min. beetgaar.
  2. Giet de spaghetti af en vermeng met de groenten. Roer ook de hamreepjes en de garnalen erdoor. Laat het geheel op laag vuur nog even goed doorwarmen en serveer direct.
video

Spa­ghet­ti ko­ken

Instructievideo - 01:46 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 540 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 68 g
  • vet 17 g
    waarvan verzadigd 3 g
  • natrium 990 mg
  • vezels 6 g
Tags
Ook te zien in

Oosterse spaghetti

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oos­ter­se spa­ghet­ti

1
1
  • 300 g spaghetti

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

Spaghetti koken

Instructievideo

01:46 min.

2
2
  • 1 grote ui
  • 4 el olie

Snipper de ui fijn. Verhit in een wok de olie en fruit hierin de ui tot deze begint te verkleuren.

Ui snipperen

Instructievideo

00:52 min.

3
3
  • 300 g worteltjes geschrapt
  • 1 pakje boemboe bami goreng
  • 300 g gesneden prei

Snijd de worteltjes in plakjes. Schep de boemboe, prei en wortel erbij. Wok op hoog vuur de groenten al omscheppend in 5-7 min. beetgaar.

4
4
  • 200 g hamreepjes
  • 125 g roze garnalen

Giet de spaghetti af en vermeng het met de groenten. Roer ook de hamreepjes en de garnalen erdoor.

5
5

Laat het geheel op laag vuur nog even goed doorwarmen en serveer direct.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.