Pas­ta met sa­la­mi en ar­ti­sjok

(95)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 95

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Doe de olie in een koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook op laag vuur goudbruin. Bak de gehalveerde plakken salami mee tot ze knapperig zijn. Snijd de artisjokken in plakken. Roer de artisjokplakken en de tomaatreepjes door het salamimengsel. Breng op smaak met munt of dragon en (versgemalen) peper. Giet de pasta af en verdeel die over vier borden. Verdeel het salamimengsel en de olijven over de borden en serveer direct.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 645 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 59 g
  • vet 36 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.