Sho­ar­ma­brood­jes met ma­kreel

(39)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 4 personen
3 39

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bak de shoarmabroodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer in een kommetje een saus van de mayonaise en het kerriepoeder. Breng op smaak met (versgemalen) peper. Laat de broodjes iets afkoelen, snijd ze open en besmeer ze aan de binnenkant royaal met de kerriesaus. Verdeel de gerookte makreel over de broodjes en leg er de uiringen en wat atjar tjampoer op. Serveer direct.

Tip:

Geen gerookte makreel in huis? Geen probleem! Met tonijn of zalm uit blik zijn deze shoarmabroodjes ook erg lekker.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 345 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 30 g
  • vet 19 g
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.