Ge­vul­de per­zi­ken

(25)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 25

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rooster in een droge koekenpan in 2-3 minuten het amandelschaafsel goudbruin en laat dit afkoelen. Klop de slagroom stijf met 2 eetlepels jam. Verdeel de halve perziken over vier borden en schep in elke perzik wat frambozenroom en bovenop een klein toefje frambozenjam. Garneer de gevulde perziken met het geroosterde amandelschaafsel.

Tip:

Toevallig nog wat vanille-ijs in de vriezer? Serveer de gevulde perziken met een bolletje ijs ernaast!

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 300 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 22 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.