Pit­ti­ge pe­per­ma­ca­ro­ni

(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 2 personen
2 20

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Scheur de rucola met de hand in grove stukken. Schep de rucola met de versgemalen peper en helft van de geraspte kaas door de warme macaroni. Verdeel de macaroni over twee borden en strooi de rest van de geraspte kaas erover. Serveer direct.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 660 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 25 g
  • vet 48 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.