Lauw­war­me aard­ap­pel­sa­la­de met spek­blok­jes

(73)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
4 73

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Sperziebonen in 8 min. beetgaar koken, afgieten en laten afkoelen. Aardappelpartjes volgens gebruiksaanwijzing in koekenpan bereiden. Ui pellen en in halve ringen snijden. Peer schillen, klokhuis verwijderen en in partjes snijden. Noten grof hakken. In droge koekenpan spekblokjes knapperig bakken. Van olie, azijn, mosterd, zout en peper dressing roeren. Sla over vier borden verdelen. Aardappelpartjes en sperziebonen erop rangschikken. Ui, peer en noten erover verdelen. Met dressing besprenkelen en spekblokjes erop leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 750 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 44 g
  • vet 55 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 50-51

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.