Zalm­pak­ket­jes met pu­ree

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 540 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(49)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 49

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Filodeeg en zalm laten ontdooien. Oven op 200 °C voorverwarmen. Van filodeeg vier plakjes uitspreiden op aanrecht. Op elk plakje nog een plakje leggen. Overige plakjes halveren en over plakjes verdelen. Zalm in 4 gelijke delen verdelen. Zalm op filodeeg leggen. Roomkaas erover verdelen. Filodeeg als bloem goed om zalm dichtvouwen, bovenkant samendrukken. Pakketjes op bakplaat leggen. Pakketjes in midden van oven in 20 min. gaar bakken. Doperwten en worteltjes volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Pureepoeder losroeren met 500 ml kokend water. Zalmpakketjes met bedje aardappelpuree op bord leggen. Doperwten en worteltjes over aardappelpuree serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 540 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 50-51

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.