Run­der­stoof­scho­tel met ra­ta­touil­le

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 440 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 2 uur wachten
(110)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 110

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal met deksel (inhoud 2 1/2 liter)

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 160°C voorverwarmen. Groenten (van pakket) schoonmaken. Ui en knoflook snipperen, andere groenten in stukken snijden. Vlees in stukken snijden. In braadpan margarine verhitten. Ui en knoflook 1 min. bakken. Vlees toevoegen en in 4 min. bruinbakken. Vlees ruim met zout en peper bestooien. Groenten toevoegen en 2 min. meebakken. Passata, 200 ml water en laurierblaadjes (van vlees) toevoegen en geheel in ovenschaal overdoen. Schaal afgedekt in midden van oven zetten en vlees in 2 uur gaar stoven. Peterselie fijnhakken. Stokbrood in plakken snijden. Stoofschotel met peterselie bestooien en met stokbrood serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 440 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 41 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 50-51

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.