Wen­tel­punt­jes      

(66)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands ontbijt 4 personen
3 66

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Klop in een diep bord het ei los en roer de melk erdoor. Snijd de sneetjes suikerbrood diagonaal door. Verhit in een grote koekenpan met antiaanbaklaag de helft van de boter. Haal de helft van het brood door het eimengsel en bak het in 2-3 minuten per kant goudbruin en knapperig. Bak hierna de andere helft van het brood op dezelfde manier goudbruin. Leg de wentelpuntjes op een warme schaal en bestrooi ze met kaneel. Serveer direct.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 240 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 21 g
  • vet 15 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.