Ont­bijt­cock­tail met ro­de bes­sen

Alleen al door het een cocktail te noemen, is het ontbijt al een feestje. Cheers!

(32)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands ontbijt Alleen al door het een cocktail te noemen, is het ontbijt al een feestje. Cheers! 4 personen
3 32

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verdeel het druivensap over hoge glazen en schenk midden in het glas een flinke scheut volle yoghurt. Strooi wat besjes in de glazen en prik er een takje munt in. Direct serveren!

bereidingstip:

Gebruik geen magere yoghurt of drinkyoghurt. Die mengt zich te snel met het druivensap.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 85 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 16 g
  • vet 2 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • natrium 20 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in

Ontbijtcocktail met rode bessen

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ont­bijt­cock­tail met ro­de bes­sen

1
1
  • 300 ml rode druivensap
  • 200 ml volle yoghurt

Verdeel het druivensap over hoge glazen en schenk midden in het glas een flinke scheut volle yoghurt.

2
2
  • 100 g rode bessen
  • 4 takjes munt

Strooi wat besjes in de glazen en prik er een takje munt in. Serveer direct.

bereidingstip:

Gebruik geen magere yoghurt of drinkyoghurt. Die mengt zich te snel met het druivensap.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.