Groen­te­s­pa­ghet­ti met To­scaan­se car­rés

(3)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 3

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ui en knoflook (uit pakket) pellen en snipperen. Groenten schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan 3 el olie verhitten. Ui en knoflook 2 min. bakken. Groenten toevoegen en 2 min. meebakken. Tijm (uit pakket) toevoegen en met deksel op pan groente in ca. 12 min gaarsmoren. Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing koken. In koekenpan 2 el olie verhitten. Carrés in 8-10 min. gaar en bruin bakken. Af en toe keren. Groenten met zout en peper op smaak brengen en door spaghetti mengen. Spaghetti met olijvenplakjes garneren en met carrés serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 755 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 96 g
  • vet 31 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 48-49

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.