Toast met wild­pa­té

(10)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 4 personen
3 10

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de vijgen in plakken en besprenkel ze met wat druppels balsamicoazijn. Rooster de sneetjes brood en laat ze even afkoelen. Beleg het brood met plakken paté en snijd de sneetjes schuin door. Leg op elk stuk brood met paté een plak appel, enkele plakjes vijg en wat blaadjes rucola. Bestrooi met (versgemalen) zwarte peper.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 300 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 26 g
  • vet 18 g
    waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.