Ge­hakt­bal­le­tjes met brie en wal­noot

(63)waardeer
borrelhapje 4 personen
3 63

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie

Bereiden

Kneed de verkruimelde beschuit, ei, tijm, mosterd, walnoot en 1 theelepel zout en peper door het gehakt. Rol met vochtige handen balletjes zo groot als pingpongballen van het gehakt. Prik er met je vingers een gat in waar je een stukje brie instopt. Vouw het gehakt weer dicht om de vulling en rol het voorzichtig tot een mooi balletje. Schep de bloem op een bordje en rol de gevulde balletjes erdoorheen zodat ze met een laagje bloem bedekt zijn. Verhit de olie in een braadpan en bak de balletjes in 15 minuten rondom bruin. Lekker met een flinke lik grove mosterd.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 635 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 28 g
  • vet 54 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer die wij niet ondersteunen, daarom werkt deze site niet optimaal. We raden je aan een andere browser(versie) te gebruiken.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.