Ge­hakt­bal­le­tjes met brie en wal­noot

(65)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 4 personen
3 65

Ingrediënten

Handig als boodschappenlijstje
of om online te bestellen

Bereiden

Kneed de verkruimelde beschuit, ei, tijm, mosterd, walnoot en 1 theelepel zout en peper door het gehakt. Rol met vochtige handen balletjes zo groot als pingpongballen van het gehakt. Prik er met je vingers een gat in waar je een stukje brie instopt. Vouw het gehakt weer dicht om de vulling en rol het voorzichtig tot een mooi balletje. Schep de bloem op een bordje en rol de gevulde balletjes erdoorheen zodat ze met een laagje bloem bedekt zijn. Verhit de olie in een braadpan en bak de balletjes in 15 minuten rondom bruin. Lekker met een flinke lik grove mosterd.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 635 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 28 g
  • vet 54 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.