Har­ti­ge Ita­li­aan­se an­dij­vie­stamp­pot

(123)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 123

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Neem de aardappelpuree uit de verpakking. Roer de puree een beetje los en schep de rauwe andijvie en de gorgonzola erdoor. Schep het geheel over in een grote schaal en verhit het 10 minuten op vol vermogen (750 watt) in de magnetron. Verdeel de stamppot over vier diepe borden. Leg op elk bord wat spekreepjes en een takje tomaat.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 620 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 38 g
  • vet 46 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.