Aard­ap­pel­schijf­jes met spek en ei

(23)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands bijgerecht 6 personen
3 23

Ingrediënten

Keukenspullen
  • gourmetstel

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de aardappelschijfjes 10 min. voor. Roer ondertussen de peterselie door het ei. Bestrijk de gourmetpannetjes met olie en verhit ze op het gourmetstel. Schep in elk pannetje 1 el aardappelschijfjes en 1 tl spekblokjes. Bak tot alles mooi bruin begint te kleuren. Giet een klein scheutje van het eimengsel in het gourmetpannetje, laat stollen en breng op smaak met (versgemalen) peper.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 190 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 16 g
  • vet 11 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.