Aard­ap­pel­scho­tel met ge­vul­de schnit­zels

(37)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 37

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cocktailprikkers
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Brie in plakken snijden. Schnitzels met peper en zout bestrooien. Helft van iedere schnitzel met brie bedekken. Schnitzel dubbelvouwen en met prikker vastzetten. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Tomaten wassen. In grote wok 2 el margarine verhitten en aardappelschotel met paprika in 10 min. gaarbakken. Laatste minuut tomaten meebakken. In braadpan rest van margarine verhitten en schnitzels in 5 min. aan iedere kant bruin en gaar bakken. Aardappelschotel over vier borden verdelen en schnitzel erop leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 740 kcal
  • eiwit 44 g
  • koolhydraten 44 g
  • vet 44 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 46-47

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.