Ro­mi­ge ka­bel­jauw­scho­tel

(30)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 30

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kabeljauw in magnetron bij 900 watt in 4 min. laten ontdooien en in stukken snijden. Uien pellen en snipperen. In hapjespan olie verhitten. Aardappelschijfjes 10 min. bakken. Laatste 2 min. uien toevoegen en bruinbakken. Erwten volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Boursin aan aardappels toevoegen en al roerend op heel zacht vuur verwarmen. Kabeljauw en erwten voorzichtig erdoor scheppen en nog 2 min. verwarmen. Kabeljauw-aardappelschotel over vier borden verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 570 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 49 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 46-47

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.