Rijst­des­sert met vruch­ten­com­po­te

(29)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 4 personen
3 29

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 4 glazen

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Peer schillen, halveren, klokhuis verwijderen en in kleine stukjes snijden. Peer met rozijnen en compote mengen. Helft rijstdessert over vier glazen verdelen. Vruchtencompote erover verdelen en rest van rijstdessert op vruchtencompote scheppen. Met kandij bestrooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 290 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 58 g
  • vet 4 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 46-47

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.