To­scaan­se pas­ta

Vegetarische filet met tagliatelle en sperziebonen.

(64)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Vegetarische filet met tagliatelle en sperziebonen. 4 personen
3 64

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de sperziebonen in 10-15 min. gaar in een pan. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ui in halve ringen.
  2. Verhit 1/3 van de olie in een koekenpan. Bak de ui 2-3 min. Leg de filets bij de uien en bak ze 4 min. aan beide zijden bruin. Laat de zongedroogde tomaten uitlekken en halveer ze. Meng de rauwkost met 1/3 van de olie en de balsamicoazijn.
  3. Meng de tagliatelle met de rest van de olie, sperziebonen, ui en tomaten. Verdeel over de borden en leg de filets erop. Serveer met de rauwkost.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 895 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 100 g
  • vet 39 g
    waarvan verzadigd 6 g
  • natrium 840 mg
  • vezels 15 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 46-47

Toscaanse pasta

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

To­scaan­se pas­ta

1
1
  • 250 g sperziebonen gebroken

Kook de sperziebonen in 10-15 min. gaar in een pan.

2
2
  • 400 g tagliatelle

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3
3
  • 1 ui

Snijd de ui in halve ringen.

4
4
  • 2 el olijfolie
  • 400 g Valess gevulde filets Toscaans

Verhit de olie in een koekenpan. Bak de ui 2-3 min. Leg de filets bij de uien en bak ze 4 min. aan beide zijden bruin.

5
5
  • 320 g semi zongedroogde tomaten

Laat de zongedroogde tomaten uitlekken en halveer ze.

6
6
  • 400 g Italiaanse rauwkost
  • 2 el olijfolie
  • 1 el balsamicoazijn

Meng de rauwkost met de olie en de balsamicoazijn.

7
7
  • 2 el olijfolie

Meng de tagliatelle met de olie, sperziebonen, ui en tomaten. Verdeel over de borden en leg de filets erop. Serveer met de rauwkost.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.